Kriger Coaching

Robust - Målrettet - Kompetent 

Baseret på mere end 20 års erfaring med coaching og mentoring i Forsvaret, i sport og i erhvervslivet, har vi skabt dette seks måneders forløb der bygger på den klassiske kriger etos - mod, disciplin, integritet og offervilje - til dig der har et erkendt behov for at ændre livsstil, og som er klar til at møde udfordringerne lige på og hårdt.

Kriger Coaching er mere end et traditionelt coachingforløb eller en weekendtur på fjeldet. Det er et personligt udviklingsforløb, der sigter mod varig livsstilsændring ved at bruge hele vores katalog af erfaringer og færdigheder indenfor coaching, træning, ernæring og mentoring, for at bygge robuste, målrettede og kompetente "krigere".

I forløbet arbejder vi målrettet med personlig udvikling ved hjælp af konkrete øvelser og strategier, udvalgt og tilpasset den enkeltes situation, kompetencer, begrænsninger og mål.

Dit mål - dit forløb

I Kriger Coaching vejleder din coach dig igennem et personligt tilrettelagt forløb der indbefatter sparringssessioner hver anden uge, ubegrænsede øvelser og mentaltræning samt løbende kommunikation for at sikre din trivsel og udvikling. Sideløbende modtager du personligt tilpasset trænings- og ernæringsvejledning samt mentoring der understøtter din personlige målsætning.

Et holistisk forløb

I Kriger Coaching anvender vi vores holistiske princip der skal understøtte og udvikle det hele menneske. Vi har altså mulighed for at arbejde på tværs af livsdomæner og interventionsspecialer fra coaching, mentaltræning og mentoring til fysisk træningsvejledning og personligt tilpasset ernæringsvejledning. Vi bruger de redskaber som du har behov for for at nå den forandring du søger.

Målgruppe

I en tid hvor klassiske maskuline værdier tales ned og udskammes, finder mange mænd det svært at agere i verden i overensstemmelse med deres natur. Enten undertrykker de deres iboende maskuline værdier, for at tilpasse sig, eller, som modsvar, påtager de sig en række stereotypiske maskuline træk for at simulere en karikatur af en mand. I begge tilfælde mister de kontakten til deres karakter og natur. De mister kontakten til dem selv.

Kriger Coaching er til dig der ønsker at udvikle din positiv maskuline natur og skabe den mand du har potentiale til at være, som en god kraft i verden.

Verden har brug for stærke, kompetente og karakterfaste mænd!

Case study - Lars

Lars på 32 år og hans kæreste ventede deres første barn. Lars var uddannet jurist og arbejdede i en større advokatvirksomhed. Fritiden brugte Lars med familie og venner, gåture med hunden og løbeture, en gang i mellem. Da kæresten blev gravid begyndte Lars at spekulere over sin plads i verden, hvem han var og hvad han skulle være resten af livet. Hvordan ville han være som far og mand?

Da Lars henvendte sig til Optimum drøftede vi disse spørgsmål og vi skitserede en mande- og far-figur som Lars gerne ville være. Denne figur var fysisk og karaktermæssigt et helt andet sted end ham selv. Figuren var fysisk robust, karakterfast, litterært bevandret og handlekraftig - “et rigtigt mandfolk som en dreng eller pige kunne se op til på alle måder”.

Sammen lavede vi en plan om at Lars skulle tillære sig disse værdier og vi satte specifikke målbare mål et halvt år fremme. Vi lavede en fysisk træningsplan og en personlig ernæringsplan til Lars samt en karakter-udviklingsplan og en læseliste.

Målene:

- Lars ville, om seks måneder, løbe en halvmaraton på under 1:40:00

- Tabe 5 kilo fedt på seks måneder

- Spise varieret med livslang sundhed og præstation for øje

- Opnå større bevidsthed om sine værdier og evnen til at kunne handle derefter samt være i stand til at bevare roen og overblikket i pressede situationer

- Bruge bøger som primær kilde til underholdning og mental samt kognitiv udvikling

I gennem det halve år fik Lars løbende coachingøvelser og vi afholdt sparringssessioner hver anden uge. Lars virkede allerede efter den første måned mere beslutsom. Han fulgte sine træninger og spiste, næsten, præcis som han skulle. Han fulgte en læseliste og havde gjort det til en vane at tænde op i brændeovnen efter aftensmaden og sætte sig ved den med en bog. Telefonen forblev i køkkenet og arbejde rørte han ikke efter kl. 19.00.

Det er svært at sige hvornår den egentlige forandring skete, det er en glidende overgang, men et sted omkring den fjerde måned fremstod Lars som en anden person. Han virkede højere, slankere, men stærkere, havde et blik som kun den veltilpasse og kompetente person besidder. Han nåede mere på arbejdet, selvom han arbejdede mindre (han holdt fri når han havde fri). Han følte sig mere tilpas i sin person og hans kæreste, som i starten havde været meget skeptisk om forløbet, havde udtrykt stor begejstring for hans forandring.

Da forløbet nærmede sig enden og Lars skulle løbe sin halvmaraton smadrede han sit mål ved at sætte end flot tid ind på 1:28:00. Han havde tabt 4,5 kilo fedt - bestemt godkendt. Han spiste varierede måltider, ofte, og med stor glæde. Alkohol rørte han kun i begrænsede mængder, men med større glæde når han gjorde det. Han havde læst ti tykke romaner, men endnu vigtige kunne han vise adskillige tilføjelser til sin læseliste - bøger han måtte få læst. Som person stod Lars som en kompetent, karakterfast og handlekraftigt mand der vil gøre en flot faderfigur.

6 måneders forløb

12.500kr

  • Personligt udviklingsforløb
  • Coaching - Mentoring - Mental træning
  • Personlig trænings- og ernæringsvejledning
  • Coachsessioner hver anden uge og ubegrænsede øvelser
  • Løbende kommunikation med coach og træner 
Bestil Kriger Coaching

Alternativt, kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.