Kriger Coaching

På baggrund af mere end 20 års erfaring med motivering og coaching indenfor sport, erhverv og forsvaret, har vi tegnet dette seks måneders coachingforløb der er møntet på klienter der ønsker at arbejde med personlig udvikling igennem specifikke interventioner. Kriger Coaching er mere end et traditionelt coaching forløb. Det er et personligt tilpasset kursus der sigter mod at øge deltagerens disciplin, skabe målrettet adfærd og en robust mentalitet.

Bestil dit personlige Kriger Coaching forløb nedenfor eller kontakt os for en uforpligtende samtale om dine mål.

Personlige eller online sessioner

7.000kr

inkl. 12 sessioner

  • Målrettet forløb
  • Mental robusthedstræning
  • Personlige interventioner
  • Sessioner hver anden uge
Bestil Kriger Coaching

Alternativt, kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.

Personligt tilrettelagt

Ved at inddrage egne erfaringer, der spænder fra sammenlagt fem års tjeneste i verdens brændpunkter, med arbejdet indenfor elitesport samt erhvervslivet, guider Optimums Head Coach, Kasper Hartl Hansen, dig igennem et personligt tilrettelagt forløb der indbefatter coachsparring hver anden uge og øvelser og hjemmearbejde for løbende udvikling og tillæring af nye vaner og tanke-/handlemønstre.

Daglige øvelser

Den individuelle udformning af forløbet tillader selv den travle deltager at tilpasse de gennemtestede øvelser og træningsinterventioner i en hverdag med job, familie og privatlivsforpligtigelser. Alt det der netop kræver disciplin, målrettet handling og en afbalanceret mentalitet.

Kriger Coaching er populært blandt sportsudøvere fra ungdomstalent til elite, erhvervsledere og professionelle indenfor høj-intensitetsfag samt unge, der mangler drive, fokus og robusthed