Brave Camp

Brave Camp er Optimums aktive coaching event hvor deltagerne bliver testet på tværs af fysiske og mentale parametre for at møde deres grænser, arbejde med copingstrategier og interventionsværktøjer igennem 36 timer de aldrig glemmer. Der er løbende individuel sparring med instruktører og coaches omkring styrker, begrænsninger og reaktioner når grænserne bliver mødt.

Målet med camp'en er at deltagerne lærer dem selv at kende -  hvad er deres styrker og begrænsninger? Hvordan reagerer de under pres og hvilke værktøjer kan de bruge for at ændre deres adfærd fremover? 

Mød dine grænser

3.000kr

  • Fysisk krævende
  • Mentalt udfordrende
  • Kontrollerede miljøer
  • Evaluering med coach
Bestil Brave Camp

Fire camps årligt. Vælg mellem forårs- og efterårshold. Campen er udviklet og overvåget af erfarne instruktører fra forsvaret

Forløbet

Campen forløber fra fredag aften til søndag morgen, et sted i Danmark. Udfordringerne er sammensat for at afdække alle fysiske og mentale parametre af den enkelte deltager. Uanset hvor stærk en deltager måtte være på et givent parameter; fysisk styrke, kognitiv processering, mental udholdenhed, kommunikation og mod, er det camp'ens mål at blotte begrænsninger og stressteste reaktioner. Instruktørerne benytter sig af fysiske og mentale udfordringer såvel som gennemtestede stressprovokatører for at hver deltager opnår maksimalt udbytte.

Det er ikke et mål at deltagerne skal knækkes - men de skal skubbes til grænsen for at vide hvor den er og hvordan de kan overvinde sig selv. Vi har haft en successfulde camp når hver deltager går hjem træt, men glad, udfordret, men sejrrig og med håndgribelige værktøjer til at fortsætte den personlige udvikling.

Praktik

Deltageren skal selv medbringe liggeunderlag, sovepose og rygsæk samt påklædning jf. en pakkeliste - ikke noget 99% af den aktive befolkning ikke har derhjemme. Alt øvrigt vil blive udleveret under camp'en efter behov.

Krav for succesfuld deltagelse

Løb: 5km på 30 min.

Styrke: 30 air squats, 20 armbøjninger og 10 burpees

Skades og sygdomsfri

Bestil eller forespørg

Forespørgsler og booking foretages pr. email eller kontaktformular. Ved spørgsmål kan vi også kontaktes på telefon.