Pro Forløb

Vores Proforløb justeres løbende og er personligt udarbejdet for at imødekomme dine specifikke mål, behov og løbsprogram. Forløbet indledes med en opstartssamtale hvor du og din træner sammen finder frem til den helt rette løsning for dig. Herefter udarbejdes træningsplanen og ernæringsvejledningen.

Vi bestræber os på at aflevere det personlige træningsforløb og ernæringsvejledning indenfor 48 timer af afholdt opstartssamtale.

Head Coach

Kasper Hartl Hansen

fra2.500kr.

pr. måned

  • Personlig Træner
  • Coach med speciale i præstation og trivsel
  • Ernæringsvejleder
  • Veteran fra Forsvaret
Bestil hos Kasper

Læs mere om Kasper på siden Om Optimum

Cykel Coach

Nicolai Zinck

fra2.500kr.

pr. måned

  • Personlig Cykeltræner
  • Ungdomstræner
  • Erfaring med præstationsangst
  • Elitecykelrytter
Bestil hos Nicolai

Læs mere om Nicolai på siden Om Optimum

Træningsplan

Din personlige træningsplan udfærdiges for uger til en måned af gangen, men justeres løbende for at tilpasses din udvikling og løbsprogram. Dette er vores anbefalede løsning til professionelle atleter der har behov for maksimal fleksibilitet, analyse og sparring.

Ernæring

Baseret på dine mål, behov og udvikling udfærdiges en personlig ernæringsvejledning funderet i en energiudregning der er kalibreret i forhold til din træningsplan, mål for kropssammensætning samt løbsprogram. Ernæringsvejledningen udarbejdes for uger til en måned af gangen, men kan justeres løbende i forhold til dit energiforbrug og mål.

Coach analyse og sparring

Din coach vil to gange om ugen foretage en analyse af din træning og udvikling, hvilket danner grundlag for de løbende sparringssessioner - her er der mulighed for virkelig at arbejde i dybden med præstations- og sportscoaching. 

Trainingpeaks Premium

Vi benytter Trainingpeaks til deling og overvågning af træningsplaner og inkluderer et premium abonnement i dette forløb.

Fordelsprogram

Som abonnent på et forløb hos Optimum får du adgang til vores fordelsprogram hvor vi har rabataftaler med:

PurePower - 25% på alle ikke nedsatte produkter i webshoppen

Raskrask - 15% på alle behandlinger, herunder sportsmassage

Træningslejr - 30% på trænerpris på en af vores træningslejr

Anbefalinger