Basis Forløb

Vores Basisforløb justeres kvartalsvis og er personligt udarbejdet for at imødekomme dine specifikke mål, behov og forudsætninger. Forløbet indledes med en opstartssamtale hvor du og din træner sammen finder frem til den helt rette løsning for dig. Herefter udarbejdes træningsplanen og ernæringsvejledningen.

Vi bestræber os på at aflevere det personlige træningsforløb og ernæringsvejledning indenfor 48 timer af afholdt opstartssamtale.

Head Coach

Kasper Hartl Hansen

750kr.

pr. måned

  • Personlig Træner
  • Coach med speciale i præstation og trivsel
  • Ernæringsvejleder
  • Veteran fra Forsvaret
Bestil hos Kasper

Læs mere om Kasper på siden Om Optimum

Cykel Coach

Nicolai Zinck

750kr.

pr. måned

  • Personlig Cykeltræner
  • Ungdomstræner
  • Erfaring med præstationsangst
  • Elitecykelrytter
Bestil hos Nicolai

Læs mere om Nicolai på siden Om Optimum

Træningsplan

Din personlige træningsplan udfærdiges for et kvartal af gangen. Dette forløb er et fint introniveau til personlig træning. Atleten kan løbende omrokere træningspas i den overskuelige digitale platform.

Ernæring

Baseret på dine mål og behov udfærdiges en personlig ernæringsvejledning funderet i en energiudregning der er kalibreret i forhold til din træningsplan og generelle aktivitetsniveau, samt mål for kropssammensætning. Ernæringsvejledningen udarbejdes for et kvartal af gangen.

Coach analyse og sparring

Din coach vil månedligt foretage en analyse af din træning og udvikling, hvilket danner grundlag for den inkluderede månedlige sparringssession. Her er der også mulighed for at arbejde med andre præstationsemner end træning, i det vores coaches er erfarne indenfor sports- og præstationscoaching.

Trainingpeaks Premium

Vi benytter Trainingpeaks til deling og overvågning af træningsplaner og inkluderer et premium abonnement i dette forløb.

Fordelsprogram

Som abonnent på et forløb hos Optimum får du adgang til vores fordelsprogram hvor vi har rabataftaler med:

PurePower - 25% på alle ikke nedsatte produkter i webshoppen

Raskrask - 15% på alle behandlinger, herunder sportsmassage

Træningslejr - 30% på trænerpris på en af vores træningslejr