Træner Check Up

Med et Træner Check Up danner vi os, igennem en 90 min. session, et klar overblik over din situation; dine behov, udfordringer, mål og begrænsninger. Du får implementerbare tips til hvordan du kan optimere din træning og skabe forandring allerede i dag, samt anbefalinger til træningsplaner, træningsforløb og ernæringstips, der kan skabe den udvikling du søger.

Hvorfor?

Fordi du kan mærke at noget ikke er som det skal være. Er det din træningsstruktur? Er det søvn, ernæring, struktur i hverdagen, mål eller noget helt andet? Hvor skal du sætte ind? Er et fuldt træningsforløb nødvendigt eller kan du klare dig med mindre justeringer og en plan du kan styre efter? 

Træner Check Up er en gennemlysning af dig og din situation med henblik på at anbefale hvor du kan sætte ind, inden du forpligter dig til et komplet træningsforløb. Mange atleter kan, selvstændigt, implementere de nødvendige justeringer uden et overvåget træningsforløb. Andre ser stor værdi i at engagere en træner der kan vejlede med indsigt og forståelse for den enkeltes situation.

Træner Check Up giver dig et klar perspektiv på din træningssituation, således du kan træffe den rette beslutning.

Træner Check Up kunder der tegner et efterfølgende træningsforløb får 10% rabat på den første måned

Træner Check Up

750kr

  • Overblik og perspektiv
  • Tips til forandring allerede i dag
  • Bedste vej mod dit mål
  • Rabat på efterfølgende forløb
Bestil Check Up