Team Coaching

Team Coaching er forløb hvor vi kombinerer præstationscoaching og best-practices fra team building med vores erfaring fra mere end 20 års coaching af medarbejdere, teams, militære enheder og sportshold. 

Individuelle og team sessioner

Fra1.250kr

pr. session

  • Særligt tilpassede sessioner og øvelser
  • Præstation & Trivsel
  • Individuel målsætning & Strategier
  • Frekvens efter behov
Bestil Team Coaching

Alternativt, kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.

Forløbene tegnes og tilpasses efter det enkelte teams mål og behov, men vi anbefaler altid at arbejde ad to spor:

Gruppesessioner

Arbejde med teamet, som en enhed, i gruppe sessioner hvor dynamikker afklares og det enkelte medlems plads og rolle i gruppen kommer til udtryk.

Én-til-én sessioner

Én-til-én sessioner hvor der arbejdes med specifikke og individuelt tilpassede interventioner, øvelser og strategier. 

Udvikling

Forløbet kan til tider være kognitivt og følelsesmæssigt krævende, da de enkelte medlemmer arbejder målrettet med interventioner der har til formål at ændre adfærd for at indfri det overordnede mål samt fordre den enkeltes trivsel og udvikling. Det er derfor afgørende at der udvises forståelse i forhold til yderligere stresspåvirkning - deadlines, spidsbelastninger og større forandringer - i den periode forløbet pågår.

Fortrolighed

Optimums coach er underlagt tavshedspligt i forhold til de individuelle sparringssessioner. Optimum er altså ikke i stand til at afklare personlige forhold der måtte blive erfaret under én-til-én sessioner, men overordnede anbefalinger og konklusioner præsenteres for den pågældende klient, efter endt forløb.

Tidshorisont

Varigheden for et forløb kan varierer fra en måned, med et par sessioner om ugen, til et halvt år med en enkelt session om ugen. Kontakt os for en uforpligtende dialog om jeres behov og tanker for et team forløb.