Skærmbillede 2023-04-09 kl. 21.15.01
Baroudeur - det virker som et navn en blog som denne bør have.
Blog om præstationsoptimering

Lige på og hårdt kan jeg sige at jeg endnu ikke ved hvilken tråd denne blog skal følge. Og hvem ved, måske bliver det aldrig helt klart for hverken os selv eller læseren. Ideén med bloggen er blot at skabe en scene hvorpå det som springer frem kan blive udstillet. Det kan være aktuelle sager som vi føler fortjener behandling, eller noget vi bliver motiveret til af feedback fra læsere som dig. Eller, noget mere velovervejet baseret på tendenser vi oplever fortjener mere uddybende dækning.

Hvorfor Baroudeur?

Som med alt kreativt arbejde, kommer det bedste resultat hvis nogle, omend løse, rammer er opstillet. Dette er også forsøgt gjort her. Vi har således valgt at vi skal forsøge at begrænse os til Optimums hjørnesten; præstationsoptimering, såvel som udholdenhedssport generelt, det værende fra motionist til elite. Selvfølgelig kan et sidespor pludselig springe frem som simpelthen skal afsøges, hertil skal der også være plads. Som jeg startede med at skrive er Baroudeur et navn en togt som denne bør bære. Navnet refererer til den optimistiske eller beregnende udbryder, som gang på gang ryster cykelløb og fra tid til anden efterlader os, tilskuerne, måbende og begejstrede. Ordet, Baroudeur, kommer naturligvis, som så mange andre i cyklingens ordbog, fra fransk. Her betyder det eventyrer. En håbefuld og optimistisk udbryder der vil gå sine egne veje i jagten på sejr.

Præstationsoptimering på alle niveauer

Om en udholdenhedssportsudøver er begynder, dedikeret motionist, seriøs amatør eller professionel på højeste niveau, er der ustandseligt behov for optimeret forberedelse. Kilderne til velmenende råd er mange, men ofte serveres de halv tilberedt eller blot i bidder og uden den rette kontekst, der muliggør bæredygtig tilpasning i en hverdag som udøver. Det er målet med Baroudeur at være en betroet kilde til inspiration og nyeste læring, baseret på vores erfaringer, sammenholdt med sportsvidenskabens seneste fund. Altså, en blog der læner sig op ad Optimums overordnede vision: at tilbyde branchens førende vejledninger, tilpasset den enkeltes mål.

Jeg håber du vender tilbage.

/Kasper